پول های ککی

  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

سوپ گشنیز,طرز تهیه سوپ گشنیز,دستور پخت سوپ گشنیز

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی با ماست

مواد لازم برای سوپ گشنیز

« جو پوست کنده :: 270 گرم (یک پیمانه) »

« روغن :: یک قاشق سوپخوری »

« نمک :: به مقدار لازم »

« هویج نگینی :: 1/2 پیمانه »

« سیر رنده شده :: 2 حبه »

« آرد :: 2 قاشق سوپخوری »

« ماست سفت و کمی ترش :: یک کیلو »

« گشنیز ساطوری :: یک پیمانه »

« پودر فلفل قرمز :: 1/4 قاشق مرباخوری »

« آب مرغ :: 2 پیمانه »

« سیب زمینی :: یک عدد »

سوپ ورمیشل

سوپ گشنیز , طرز تهیه سوپ گشنیز , دستور پخت سوپ گشنیز

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی با ماست

طرز تهیه سوپ گشنیز

برای تهیه سوپ گشنیز ابتدا جو را یک روز قبل خیس کرده ، آب آن را خالی می کنیم و با 4 الی 5 برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذاریم

تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.

سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.

سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیم

و مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیم

و بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین می کنیم.

سوپ مرغ , طرز تهیه سوپ مرغ , دستور پخت سوپ مرغ

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

  • ۹۶/۰۳/۱۷
  • حبیب نادری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی