پول های ککی

۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مخصوص مقوی

سوپ هویج , طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل , دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه

مواد لازم سوپ هویج و زنجبیل

هویج :: 500 گرم

پودر زنجبیل :: 1 قاشق چایخوری

جعفری و پیازچه ساتوری شده :: 2 فنجان

پیاز خرد شده :: 1 عدد

روغن زیتون یا روغن کنجد :: 2 قاشق غذاخوری

آب مرغ و یا عصاره مرغ :: به میزان لازم

سیب زمینی خرد شده :: 1 عدد

نمک و فلفل :: به میزان لازم

سوپ گوجه فرنگی , طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی , سوپ گوجه فرنگی رژیمی

سوپ هویج , طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل , دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه

طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل

برای تهیه سوپ هویج ابتدا پیاز ، سیب زمینی و هویج های خرد شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم می ریزیم و کمی تفت می دهیم. سبزی های ساتوری شده را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می کنیم.

آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدند به وسیله ی یک مخلوط کن سوپ هویج را به صورت پوره در می آوریم و داخل ضرف مورد نظر سرو می کنیم.

سوپ جو قرمز , طرز تهیه سوپ جو قرمز , دستور پخت سوپ جو قرمز

آموزش کامل طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و مخصوص مقوی

  • حبیب نادری
  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو با قارچ و گشنیز

سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو , طرز تهیه سوپ ضد سرماخوردگی , دستور تهیه سوپ ضد سرماخوردگی

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ ضد سرماخوردگی مخصوص دکتر مانو

مواد لازم برای سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو

«« روغن زیتون :: 2 قاشق سوپ خوری »»

«« پیاز :: 1 عدد متوسط خرد شده »»

«« سیر :: 2 بوته له شده »»

«« گل کلم :: 1 عدد کوچک ریز شده »»

«« آب مرغ :: 5 فنجان »»

«« قارچ دکمه ای سفید :: 150 گرم درشت خرد شده »»

«« گشنیز تازه :: 1 فنجان خرد شده »»

«« پونه کوهی برای تزیین :: به میزان لازم »»

سوپ ورمیشل , سوپ ورمیشل مجلسی , سوپ ورمیشل خوشمزه

سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو , طرز تهیه سوپ ضد سرماخوردگی , دستور تهیه سوپ ضد سرماخوردگی

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ ضد سرماخوردگی مخصوص دکتر مانو

طرز تهیه سوپ ضد سرماخوردگی

برای تهیه این سوپ ضد سرماخوردگی ابتدا روغن را در قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز، سیر و گل کلم را در آن بریزید

حرارت را پایین آورده و بگذارید پیاز و گل کلم حدود 5 تا 10 دقیقه بپزند تا نرم شوند. آب مرغ، قارچ ها و سه چهارم گشنیز را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید 15 دقیقه روی شعله ملایم بجوشند تا نرم شوند. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شود. سوپ را در غذاساز بریزید تا صاف و یکدست شود.

آن را به قابلمه برگردانید و بگذارید به جوش بیاید بعد به آن نمک و فلفل اضافه کنید. هنگام سرو آن را با ملاقه در کاسه ای بریزید و باقی گشنیز را روی آن بپاشید

و در صورت تمایل با پونه کوهی آن را تزیین کنید. امیدوارم برای پیشگیری از بیماری ها و مراقبت از خودتان بتوانید این استراتژی ها را به کار ببرید.

سوپ سرماخوردگی کودکان , سوپ سرماخوردگی کودک , سوپ برای سرماخوردگی کودکان

آموزش کامل طرز تهیه سوپ ضد سرماخوردگی دکتر مانو با قارچ و گشنیز

  • حبیب نادری
  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه کراکت کروکت سیب زمینی با پنیر گودا خوشمزه

سیب زمینی با پنیر گودا , طرز تهیه کراکت سیب زمینی با پنیر گودا , کروکت سیب زمینی با پنیر گودا

آموزش آشپزی و دستور تهیه کروکت سیب زمینی با پنیر گودا مجلسی و خوشمزه

خورش قیمه سیب زمینی , خورش قیمه خوشمزه , خورشت قیمه مجلسی

سیب زمینی با پنیر گودا , طرز تهیه کراکت سیب زمینی با پنیر گودا , کروکت سیب زمینی با پنیر گودا

آموزش آشپزی و دستور تهیه سیب زمینی با پنیر گودا مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای سیب زمینی با پنیر گودا

«« سیب زمینی بزرگ :: 5 عدد »»

«« پنیر گودا خرد شده :: 4 فنجان »»

«« پیازچه سبز خرد شده :: 3 عدد »»

«« سوسیس پپرونی به قطعات 1/4 تقسیم شده :: 1 عدد »»

کوکوی قارچ و سیب زمینی , طرزتهیه کتلت قارچ و سیب زمینی , کوکو قارچ و سیب زمینی

سیب زمینی با پنیر گودا , طرز تهیه کراکت سیب زمینی با پنیر گودا , کروکت سیب زمینی با پنیر گودا

آموزش آشپزی و دستور تهیه کراکت سیب زمینی با پنیر گودا مجلسی و خوشمزه

دستور تهیه سیب زمینی با پنیر گودا

برای پخت کراکت سیب زمینی با پنیر گودا، ابتدا گرمای فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را شسته و در فر بگذارید به مدت ۱ ساعت تا زمانی که خوب کباب شود.

سپس سیب زمینی ها را از داخل فر بردارید. درجه حرارت فر را کاهش داده و روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی های پخته شده را از وسط به دو نیم کنید.

داخل سیب زمینی را با قاشق خالی نموده به اندازه ای که یک لایه نازک بر روی پوست بماند. سوسیس تند را به چهار قسمت بشکل نوار ببرید. نوارهای بریده شده را بگذارید کمی بپزد.

یک فنجان پنیر گودا را با چند نوار بریده شده سوسیس درون سیب زمینی بریزید. روی آن را با فلفل، سپس پیازچه سبز و پنیر گودا باقی مانده پر کنید.

سیب زمینی های آماده شده را روی فویل مخصوص پخت بگذارید و آنها را در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بپزد، یا تا زمانی که پنیر گودا به آرامی سرخ شود.

کوکوی اسفناج , طرز تهیه کوکوی اسفناج , دستور پخت کوکوی اسفناج

آموزش کامل طرز تهیه کراکت کروکت سیب زمینی با پنیر گودا خوشمزه

  • حبیب نادری
  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه خوشمزه و رژیمی

کوکوی اسفناج , طرز تهیه کوکوی اسفناج , دستور پخت کوکوی اسفناج

آموزش آشپزی و دستور تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه خوشمزه

مواد لازم کوکوی اسفناج

اسفناج :: 300 گرم

برگ سیر :: 3 برگ خرد شده

سبزی کوکو :: 250 گرم

تخم مرغ :: 5 عدد

پیازچه :: 3 عدد

پیاز خرد شده :: 1 عدد متوسط

آرد سیب زمینی :: 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع :: برای سرخ کردن

نمک و فلفل و زردچوبه :: به میزان لازم

کوکو سبزی ساده,کوکو سبزی مجلسی,کوکو سبزی خوشمزه,کوکوی سبزی,کوکو سبزی

کوکوی اسفناج و پیازچه , کوکوی اسفناج خوشمزه , کوکوی اسفناج رژیمی

طرز تهیه کوکوی اسفناج

برای تهیه کوکوی اسفناج ابتدا تمام سبزی ها را خوب شسته و ریز می کنیم. پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت می دهیم.

سبزی های خرد شده را به همراه پیازچه ساتوری شده در یک ظرف با تخم مرغ ها خوب مخلوط می کنیم.

نمک و فلفل و زردچوبه را به همراه آرد سیب زمینی به مخلوط سبزی ها و تخم مرغ اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم. در انتها پیاز سرخ شده را به مواد کوکو می افزاییم.

روغن را داخل ماهی تابه میریزیم تا خوب داغ شود و بعد مایع کوکوی اسفناج را داخل ماهی تابه ریخته و اجازه می دهیم خوب سرخ شود.

بعد از سرخ شدن هر دو طرف کوکوی اسفناج و پیازچه می توانید آن را تزیین و سرو کنید.

کوکوی قارچ و سیب زمینی , طرزتهیه کتلت قارچ و سیب زمینی , کوکو قارچ و سیب زمینی

آموزش کامل طرز تهیه کوکوی اسفناج و پیازچه خوشمزه و رژیمی

  • حبیب نادری
  • ۰
  • ۰

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

سوپ گشنیز,طرز تهیه سوپ گشنیز,دستور پخت سوپ گشنیز

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی با ماست

مواد لازم برای سوپ گشنیز

« جو پوست کنده :: 270 گرم (یک پیمانه) »

« روغن :: یک قاشق سوپخوری »

« نمک :: به مقدار لازم »

« هویج نگینی :: 1/2 پیمانه »

« سیر رنده شده :: 2 حبه »

« آرد :: 2 قاشق سوپخوری »

« ماست سفت و کمی ترش :: یک کیلو »

« گشنیز ساطوری :: یک پیمانه »

« پودر فلفل قرمز :: 1/4 قاشق مرباخوری »

« آب مرغ :: 2 پیمانه »

« سیب زمینی :: یک عدد »

سوپ ورمیشل

سوپ گشنیز , طرز تهیه سوپ گشنیز , دستور پخت سوپ گشنیز

آموزش آشپزی و دستور تهیه سوپ گشنیز خوشمزه و مقوی با ماست

طرز تهیه سوپ گشنیز

برای تهیه سوپ گشنیز ابتدا جو را یک روز قبل خیس کرده ، آب آن را خالی می کنیم و با 4 الی 5 برابر حجم جو خیس خورده آب و یک قاشق سوپخوری روغن درون قابلمه می گذاریم

تا خوب جو پخته شود و لعاب بیندازد.در پایان پخت، نمک، هویج و آب مرغ را اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.

سپس سیب زمینی ها را اضافه کرده، بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت، ماست، آرد و سیر را با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا مایع یکدست شود.

سوپ را از روی حرارت برداشته و از سوپ به تدریج به ماست اضافه می کنیم تا ماست گرم شود، سپس مخلوط سوپ و ماست را روی حرارت ملایم قرار می دهیم

و مرتب هم می زنیم تا سوپ بجوشد.در آخر گشنیز خرد شده، نمک و در صورت شیرین بودن ماست آب لیموترش اضافه می کنیم

و بعد از 5 دقیقه سوپ را از روی حرارت برمی داریم. سوپ را با کمی گشنیز خرد شده و فلفل قرمز تزیین می کنیم.

سوپ مرغ , طرز تهیه سوپ مرغ , دستور پخت سوپ مرغ

آموزش طرز تهیه سوپ گشنیز تبریزی خوشمزه و مجلسی با ماست

  • حبیب نادری