آموزش کامل طرز تهیه شیرینی قهوه بسیار خوشمزه و مجلسی
نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه شیرینی قهوه خوشمزه و لذیذ را آماده کرده ایم ، برای مشاهده این آموزش آشپزی این پست را دنبال کنید.
مواد لازم شیرینی قهوه
- آرد سفید :: 230 گرم
- زرده تخم مرغ :: 2 عدد
- کره :: 100 گرم
- وانیل :: 1/4 قاشق چایخوری
- پودر قند :: 50 گرم
- پودر قهوه فوری :: نصف قاشق مرباخوری
- آب داغ :: 1 قاشق مرباخوری
همچنین ببینید : شیرینی کره ای
طرز تهیه شیرینی قهوه
با آموزش طرز تهیه شیرینی قهوه از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه شیرینی قهوه ابتدا باید پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و بگذارید تا کمی سرد شود.
کره ، پودر قند و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید. زرده تخم مرغ را به مواد اضافه و با همزن خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. قهوه سرد شده را هم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد را 3 مرتبه الک کنید و آن را کم کم به موادتان اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن کنید تا خمیر نرم شود. روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را آنجا به ضخامت 3 میلی متر پهن کنید و با کمک وردنه باز کنید.
خمیر را به صورت دلخواه برش بزنید و در سینی فر چرب شده با فاصله بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزند.
آموزش کامل طرز تهیه شیرینی قهوه بسیار خوشمزه و مجلسی
- ۹۶/۰۸/۱۳