آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ خوشمزه و مخصوص
مواد لازم برای سوپ پاستا و مرغ
- سینه مرغ بدون استخوان ←←← 350 گرم
- روغن آفتابگردان ←←← 2 قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط خرد شده ←←← 1 عدد
- هویج نگینی خرد شده ←←← 250 گرم
- گلچه های گل کلم ←←← 250 گرم
- عصاره مرغ ←←← 850 میلی لیتر
- سبزی های خشک معطر 2 قاشق چایخوری
- پاستای شکل دار ریز ←←← 125 گرم
- نمک و فلفل ←←← به میزان لازم
- پنیر پارمزان و نان ترد جهت سرو ←←← مقداری
طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ
با یک چاقوی تیز، مرغ را نگینی ریز خرد نموده و پوست آن را دور بریزید. روغن را در یک قابلمه گرم نمایید و سریعا مرغ، پیاز، هویج و گل کلم را در آن تفت دهید تا کمی برشته شده و تغییر رنگ دهند. عصاره مرغ و سبزی های خشک معطر را افزوده و هم بزنید بگذارید به جوش آیند.
پاستای شکل دار را به قابلمه افزوده و دوباره صبر نمایید تا به جوش بیایند. درب ظرف را ببندید و اجازه دهید سوپ به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشد. گاهی آن ها را هم بزنید تا پاستاها به هم نچسبند.چاشنی سوپ را با نمک و فلفل اندازه نمایید و در صورت تمایل، پارمزان روی آن بپاشید. سوپ را همراه با نان ترد تازه سرو نمایید.
آموزش آشپزی | سوپ ترخینه | سوپ جو | سوپ ماکارونی فرمی
آموزش آشپزی و طرز تهیه سوپ پاستا و مرغ خوشمزه و مخصوص