پول های ککی

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه کوکوی پاغازه بسیار خوشمزه و مقوی

کوکوی پاغازه , طرز تهیه کوکوی پاغازه , پخت غذای کوکوی پاغازه

طرز تهیه کوکوی پاغازه

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه کوکوی پاغازه را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای کوکوی پاغازه :

 پاغازه : ۵/۰ کیلو گرم

 آرد : ۱ الی ۲ قاشق

 پیاز : ۱ عدد

 تخم مرغ : ۴ الی ۵ عدد

 نمک و زردچوبه :  به میزان لازم

سیر رنده شده : ۱ حبه

روغن : ۱ قاشق برای سرخ کردن

کوکو سیب زمینی شکم پر , طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر , پخت غذای کوکو سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه کوکوی پاغازه :

فصل بهار که میشود اگر در بازار میوه و تره بار شهر کرمانشاه بروید . انواع مختلفی از تره های بهاری به فروش میرسد . یکی از این تره ها را پاغازه مینامند .

پاغازه یک گیاه دارویی محسوب میشود . و در غذا هایی مثل برانی و سبزی پلو و کوکو مصرف خوراکی هم دارد و برای کسانی که بیماری گوارشی مانند ناراحتی های معده و روده ای دارند بسیار مفید میباشد .

پاغازه خرد شده و سیر وپیاز رنده شده و آرد و نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و تخم مرغ را اضافه کنید وبه هم بزنید. در ماهی تابه روغن بریزید و مایه را در ماهی تابه ریخته و در ظرف را ببندیدو حرارت را کم کرده و دو طرف کوکو را سرخ کنید.

آموزش کامل طرز تهیه کوکوی پاغازه بسیار خوشمزه و مقوی

  • ۹۵/۰۴/۱۸
  • حبیب نادری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی