پول های ککی

  • ۰
  • ۰

آموزش کامل طرز تهیه فلافل پنیر محلی خوشمزه و خوش طعم

فلافل پنیر محلی , طرز تهیه فلافل پنیر محلی , پخت غذای فلافل پنیر محلی

فلافل پنیر محلی

نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه فلافل پنیر محلی را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید

مواد لازم برای فلافل پنیر محلی :

 پنیر محلی : ۳۵۰ گرم

 آرد نخود : ۱۰ قاشق غذاخوری

 جوش شیرین : یک چهارم قاشق مرباخوری

 نمک و فلفل : به مقدار کافی

 آب : به مقدار لازم

روغن : برای سرخ کردن

کوکو کاهو , طرز تهیه کوکو کاهو , پخت غذای کوکو کاهو

طرز تهیه فلافل پنیر محلی :

ابتدا پنیر محلی را به تکه های ضخیم چهارگوش برش بزنید. آرد نخود، جوش شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و آب را به مقداری اضافه کنید که خمیر خامه مانند به دست بیاید. روغن را داغ کرده و تکه های پنیر را دانه به دانه در خمیر آماده شده فرو ببرید و سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود. فلافل پنیر را با سس دلخواه سرو کنید.

منبع : روزنامه خراسان

آموزش کامل طرز تهیه فلافل پنیر محلی خوشمزه و خوش طعم

  • ۹۵/۰۴/۱۸
  • حبیب نادری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی